Sunday, August 21, 2011

PANNA COTTA

Italyanlara ait bir tatli,ben bu tatliyi ilk Ozsutte yedim ve bayildim.Frambuaz ve eksi tatlara olan duskunlugum malum.Eger Turkiye'de yasiyor olsaydim solugu hep Ozsut'te alirdim:)

Ben bu tatliyi hazir aldim.Sadece sosunu kendim yaptim taze farmbuazlardan.Ama Turkiye'den helal jelatin getirdim kendim yapmak icin.Bir dahakine kendi tarifimide vericem insallah.
Bu tatli icin Dr.Oetker'in hazir Panna Cotta paketini kullandim.
Sosu icin ise 4 kisi icin 10 adet kadar frambuazi catalla ezdim,3 yemek kasigi kadar seker ekledim,1 tatli kasigi nisasta ve yarim cay bardagi su ekleyip ufak bir tencerede pisirdim.Fakat seker miktari sizin agiz tadiniza gore degisebilir.Sosu soguyunca tatlinin uzerine dokup birrr guzel yedim soguk soguk:)almadiysaniz deneyin derim.Cook pratik vede cok sik bir tatli.

Bu video'dan ise Panna Cotta nasil yapilir izleyebilirsiniz.


Posted by Picasa

Sunday, August 21, 2011

PANNA COTTA

Italyanlara ait bir tatli,ben bu tatliyi ilk Ozsutte yedim ve bayildim.Frambuaz ve eksi tatlara olan duskunlugum malum.Eger Turkiye'de yasiyor olsaydim solugu hep Ozsut'te alirdim:)

Ben bu tatliyi hazir aldim.Sadece sosunu kendim yaptim taze farmbuazlardan.Ama Turkiye'den helal jelatin getirdim kendim yapmak icin.Bir dahakine kendi tarifimide vericem insallah.
Bu tatli icin Dr.Oetker'in hazir Panna Cotta paketini kullandim.
Sosu icin ise 4 kisi icin 10 adet kadar frambuazi catalla ezdim,3 yemek kasigi kadar seker ekledim,1 tatli kasigi nisasta ve yarim cay bardagi su ekleyip ufak bir tencerede pisirdim.Fakat seker miktari sizin agiz tadiniza gore degisebilir.Sosu soguyunca tatlinin uzerine dokup birrr guzel yedim soguk soguk:)almadiysaniz deneyin derim.Cook pratik vede cok sik bir tatli.

Bu video'dan ise Panna Cotta nasil yapilir izleyebilirsiniz.


Posted by Picasa