Thursday, March 31, 2011



PANCAR SALATALI KANEPELER

Rengiyle,tadiyla vede goruntusu ile sevdigim bir soguk salata.Bilenler bilir salataci oldugumu.Eh tariflerimde genelde bu yonde oluyor.Bu tarifimi ne zaman yapmisim kimbilir.Simdi gozume carpinca yayinlamak istedim hemen.

Ben Amerika'da bu salata icin hazir can dedigimiz konserve kutularinda satilanlardan kullaniyorum.Isterseniz butun halde alin rendeleyin,isterseniz ince dogranmis alin suyunu suzun direk hazirlayin.


Yapilisi Soyle
Detayli tarif vermeyecegim.Son derece basit.2 adet orta boy pancar(veyada 2 kutu hazir konserve ) icin haslamis rendelemis oldugumuzu dusunursek.1 su bardagi yogurt,2 yemek kasigi mayonez,1 dis sarmisak vede tuz yeterli olur diye dusunuyorum.Zaten yogurt ve mayonez miktarlari sizin saglik anlayisiniza gore degisir.Olculeri artirmak azaltmak size kalmis.

Not;Konserve aldiysaniz suyunu mutlaka suzun pancarlarin.Hatta rende yaptiktan sonra kagit havlu ile bastirarak mevcut suyunuda cektirin.Cunki salatanin kivami yogunlugu guzel olur.Hafif sulu kalirsa pancar yogurtlu karisimla sulu goruntusu olur ki; bu sekilde servisi yapmaniz zorlasir.

Ufak ekmek dilimlerinin uzerinde servis bence guzel oldugu icin genelde yaparim.Rus salatasi,pancar salatasi.kozlenmis patlican salatasi kanepe seklinde servis edildiginde sik duruyorlar.
Simdilik hoscakalin...

Thursday, March 31, 2011



PANCAR SALATALI KANEPELER

Rengiyle,tadiyla vede goruntusu ile sevdigim bir soguk salata.Bilenler bilir salataci oldugumu.Eh tariflerimde genelde bu yonde oluyor.Bu tarifimi ne zaman yapmisim kimbilir.Simdi gozume carpinca yayinlamak istedim hemen.

Ben Amerika'da bu salata icin hazir can dedigimiz konserve kutularinda satilanlardan kullaniyorum.Isterseniz butun halde alin rendeleyin,isterseniz ince dogranmis alin suyunu suzun direk hazirlayin.


Yapilisi Soyle
Detayli tarif vermeyecegim.Son derece basit.2 adet orta boy pancar(veyada 2 kutu hazir konserve ) icin haslamis rendelemis oldugumuzu dusunursek.1 su bardagi yogurt,2 yemek kasigi mayonez,1 dis sarmisak vede tuz yeterli olur diye dusunuyorum.Zaten yogurt ve mayonez miktarlari sizin saglik anlayisiniza gore degisir.Olculeri artirmak azaltmak size kalmis.

Not;Konserve aldiysaniz suyunu mutlaka suzun pancarlarin.Hatta rende yaptiktan sonra kagit havlu ile bastirarak mevcut suyunuda cektirin.Cunki salatanin kivami yogunlugu guzel olur.Hafif sulu kalirsa pancar yogurtlu karisimla sulu goruntusu olur ki; bu sekilde servisi yapmaniz zorlasir.

Ufak ekmek dilimlerinin uzerinde servis bence guzel oldugu icin genelde yaparim.Rus salatasi,pancar salatasi.kozlenmis patlican salatasi kanepe seklinde servis edildiginde sik duruyorlar.
Simdilik hoscakalin...