Thursday, October 05, 2006


AGLAYAN PASTA


Herkese Selammm,

Bugun bilindik bir tarif vereyim dedim:)internette cokca tarf var bu pasta ile ilgili.Ama ben bu sekliyle seviyorum.Bu seklin sahibide Zehra'cim.Yani ust kismi kendi tarafindan degistirilmistir.Tadi bana bu sekilde daha iyi geliyor muzlu muzlu.Zehra'cim seninkisi gibi olmamamistir kesinlikle ama saol tarifin icin.(Bu pastayi senden hazir yemege alismisken simdi kendim yaptim cok bi zor oldu haziri varken.Sen gelince yaptiricam sana yada yap gel dermisim:))


Malzemeler
-4yumurta
-3 kahve fincani toz seker
-3 kahve fincani un
-1 paket vanilya
-1 paket kabartma tozu
-1 su bardagi sut(pistikten sonra uzerine dokmek icin)


Uzeri icin
-1 paket toz krem santi
-1 su bardagi sut.

-kakao sos

Yumurtalari guzelce cirpiyoruz ,sonra sekeri ekliyoruz.Kopuk olana kadar cirpiyoruz,Sirasi ile diger malzemleri ekleyip kekimizi hazir hale getiriyoruz.(350F)yarim saat kadar pisiyoruz.(yada firininizin drecesine gore.Hazir soz gelmisken ozellikle Amerika'da hepimizin firinlarinin gucu farkli.Ben pisirirken kimisi yakiyor gibi seyler oluyor.Eski ,yeni firinlarda degisiyor bu.Kulaginizda olsun derim.Garip ulkenin garip seyleri iste)

Kek psitikten sonra sogumasini bekliyoruz.Sonra uzerine 1 su bardagi sutu dokup islanmalarini sagliyoruz.

Uzerinede krem santiyi cirpip suruyoruz.Ben muz yerlestiriyoum herbir dilime gelecek sekilde.En ust katinada , marketlerden aldigimiz hazir cikolata soslarindan dokuyorum.Afite olsunn...

Gulenay

Thursday, October 05, 2006


AGLAYAN PASTA


Herkese Selammm,

Bugun bilindik bir tarif vereyim dedim:)internette cokca tarf var bu pasta ile ilgili.Ama ben bu sekliyle seviyorum.Bu seklin sahibide Zehra'cim.Yani ust kismi kendi tarafindan degistirilmistir.Tadi bana bu sekilde daha iyi geliyor muzlu muzlu.Zehra'cim seninkisi gibi olmamamistir kesinlikle ama saol tarifin icin.(Bu pastayi senden hazir yemege alismisken simdi kendim yaptim cok bi zor oldu haziri varken.Sen gelince yaptiricam sana yada yap gel dermisim:))


Malzemeler
-4yumurta
-3 kahve fincani toz seker
-3 kahve fincani un
-1 paket vanilya
-1 paket kabartma tozu
-1 su bardagi sut(pistikten sonra uzerine dokmek icin)


Uzeri icin
-1 paket toz krem santi
-1 su bardagi sut.

-kakao sos

Yumurtalari guzelce cirpiyoruz ,sonra sekeri ekliyoruz.Kopuk olana kadar cirpiyoruz,Sirasi ile diger malzemleri ekleyip kekimizi hazir hale getiriyoruz.(350F)yarim saat kadar pisiyoruz.(yada firininizin drecesine gore.Hazir soz gelmisken ozellikle Amerika'da hepimizin firinlarinin gucu farkli.Ben pisirirken kimisi yakiyor gibi seyler oluyor.Eski ,yeni firinlarda degisiyor bu.Kulaginizda olsun derim.Garip ulkenin garip seyleri iste)

Kek psitikten sonra sogumasini bekliyoruz.Sonra uzerine 1 su bardagi sutu dokup islanmalarini sagliyoruz.

Uzerinede krem santiyi cirpip suruyoruz.Ben muz yerlestiriyoum herbir dilime gelecek sekilde.En ust katinada , marketlerden aldigimiz hazir cikolata soslarindan dokuyorum.Afite olsunn...

Gulenay